Vi gör skillnad

Med glädje och motivation mot bättre onlinenärvaro

Digital närvaro bygger på människor. Om människorna har förutsättningarna att göra ett bra jobb kommer även kvaliteten på innehållet förbättras. Vi vill ge personerna bakom texten och tekniken möjligheten att arbeta så effektivt som möjligt. Det kan vara genom nya processer, kompetensutveckling eller ny teknik.

Vi vill vara redaktörens och beställarens stöd. Med rätt kompetens och bra tekniska lösningar kan webbredaktörerna arbeta smartare, vilket leder till minskad stress och ökad glädje. Vi tror att personer som trivs gör ett bättre och effektivare jobb.

Varför och Hur visar vägen

Idag finns det inga gränser för hur många kanaler du kan finnas i, hur mycket innehåll du kan lägga ut och hur många tekniska funktioner du kan ha. Men varför? I alla våra projekt återkommer vi alltid till det ordet. Varför ska du göra detta? Vilken nytta leder det till? Och hur ska du skapa och underhålla det? Oftast resulterar det i att projekten blir mindre omfattande i både tid och pengar. Det gör att kraft finns kvar att fortsätta förbättringsarbetet även efter projektets slut. Och det är precis vad vi vill, att du ska kunna arbeta vidare utan oss. Arbetet i de digitala kanalerna måste få vara en viktig del i det dagliga arbetet. Vi är en oberoende partner, fria från tekniska samarbeten eller annat som kan påverka våra råd. Med oss som hjälp vet du att du alltid får objektiva råd med fokus på att uppnå maximal nytta med minimal kostnad.

Vår vision

Att skapa en smart och effektiv vardag hos kunden genom att med glädje ge människan styrkan att våga och vilja. Att jobba med helheten gör att du kan lyckas med din webb.

Våra värdeord

Engagemang

Att vara engagerad i det vi gör är oerhört viktigt för oss. Vi lämnar inget åt slumpen och genom att vara tydliga med krav, förutsättningar och förväntningar i vårt engagemang når vi alltid ett bra resultat.

Smart

Vi vill hjälpa våra kunder att göra smarta val genom att lyssna på deras behov och förslå den lösning som bäst matchar behovet. Våra kunder ska känna och veta att de får god valuta för sin investering.

Glädje

Vi vill ha kul på jobbet och vi vill sprida vår glädje i alla sammanhang. Vi tror att både vi och våra kunder blir nöjdare om vi förgyller vardagen med ett skratt då och då.

Våga

Vi vill ha klimat bland våra medarbetare och kunder som gör att alla vågar ta nästa steg. Man ska inte vara rädd för att göra fel. Brister i vårt arbete lär vi oss av och det gör oss starkare i vår fortsatta utveckling.

Vill du veta mer?

Läs mer om oss och ta gärna kontakt!