Vi hjälper dig att lyckas med din onlinenärvaro. På riktigt.

Vi på 7minds är experter på att titta på helheten runt din digitala närvaro. Om du är beredd att lyfta på alla stenar för att få en bättre helhet där teknik och innehåll hänger ihop med processer och arbetssätt har du hittat rätt. Vi hjälper dig att tänka på alla delar som krävs för att du långsiktigt ska lyckas.

Innehåll före tekniken

Vi vet att din digitala närvaro måste hänga ihop med dina affärsmål eller andra typer av verksamhetsmål. Där stöttar vi dig i att bygga en organisation för det strategiska och dagliga arbete. Det är avgörande för att långsiktigt kunna vara nöjd med den satsning som görs inom området. Då ser du samtidigt att varje krona som investeras kan räknas hem. Digital kommunikation har historiskt sätt handlat väldigt mycket om teknik. Nu är det dags att vända blad och se till att innehållet får största fokus. Det är så ni lyckas, på riktigt.

Rätt person på rätt plats

Generellt lägger företag och organisationer inte tillräckligt mycket arbete på den redaktionella processen med den digitala närvaron. Många har också utmaningar med utvecklingsprocessen. Ett systematiskt arbete med innehåll och teknik är avgörande för att webbplatsen ska hålla. Det handlar inte om att lägga mer tid. Det handlar om att utifrån den tid som finns, prioritera och göra rätt sak för att uppnå uppsatta mål. Det är viktigt att vi har rätt person på rätt plats, som har rätt förutsättningar för sitt uppdrag.

Mindre projekt är grejen

Vi rekommenderar er att jobba i mindre projekt med ständiga förbättringar. Då är det lättare att hänga med i alla svängningar som sker inom den digitala världen. Det ger samtidigt en tydligare kostnadsbild över insatserna. Genom att sätta upp mål som vi kontinuerligt utvärderar och analyserar kan vi ta pulsen på hur resan mot målet går. Då har ni möjlighet att lyckas med att få en nöjdhetskurva som ser ut såhär.

 

Läs mer om hur du lyckas med din webb

Med oss som stöd kan du lyckas med din digitalisering och din digitala kommunikation.