Kompetensutveckling

Med rätt kunskap går arbetet fortare och du kan fokusera på det viktiga. Men det behövs mer än bara en enstaka föreläsningsinsats för att kunna behålla kunskapen och integrera den i ditt dagliga arbete. Fräscha upp dina kunskaper med hjälp av en webbkurs, eller få hjälp direkt i ditt tekniska verktyg.

Vi erbjuder flera olika sätt att lära, alla anpassningsbara efter dina behov.

Kurser och workshops

Vi utbildar i allt som rör digital närvaro och webb med fokus på tekniska lösningar och innehåll. Du kan till exempel beställa anpassade utbildningar i:

  • Episerver
  • Sitevision
  • ImageVault
  • Skriva för webben
  • Klarspråk
  • Sökmotoroptimering – SEO

Kursen anpassar vi efter din nivå och den form som du behöver. En inspirationsföreläsning på fyra timmar eller gå på djupet under flera dagar, du väljer.

Så fungerar våra företagsanpassade utbildningar

Coachning

Med en coach får du hjälp med precis det du behöver i ett tempo som passar dig. Vi erbjuder coachning inom alla våra utbildningsområden.

Så fungerar vår coachning

Onlineutbildning

Det är inte alltid det finns förutsättningar att ha en utbildning i en fysisk lokal. Därför erbjuder vi också utbildningar på distans. Vi kan skapa onlinekurser via olika tekniska plattformar eller hålla en utbildning över Skype eller liknande lösningar.

Användardokumentation

För att kunna hålla kunskaperna levande behöver man något att återgå till när man blir osäker. Med användardokumentation har man alltid nära till hjälp när behovet uppstår. Vi skriver användardokumentation för de flesta tekniska lösningar. Användardokumentationen kan integreras direkt i ditt verktyg.

Mer om integrerad användardokumentation på Skillos webbplats.

Användarsupport

Låt inte tekniska problem hindra ditt arbete som webbredaktör. I de lösningar som vi varit inblandade i via till exempel utbildningar eller användardokumentation kan vi finnas tillgänglig som hjälp för att svara på frågor.

Kundcase

Här är ett urval av de kunder där vi har utvecklat medarbetarnas kompetens.

Karlstads kommuns webbplats

 

 

Med utbildning, både fysiskt och online, och användardokumentation kan redaktörerna fokusera på innehållet istället för tekniken.

Läs mer om hur Karlstads kommun gjorde.

högskolan dalarnas webbplats

 

 

Efter en tvådagarskurs i hur Högskolan ska skriva för att nå sina målgrupper ökade kunskaperna med nära 60 %.

Läs mer om hur Högskolan i Dalarna gjorde.

Norrtälje kommuns webbplats

 

 

Utbildning i att skriva för webben, EPiServer och ImageVault tillsammans med webbverkstad och användardokumentation mer än fördubblade kunskaperna.

Läs mer om hur Norrtälje kommun gjorde.

Jag är så väldigt glad att vi nu har tillgång till användarhjälpen i EPiServer. Det är såå bra. Lisbet Malmström

Kommunikationsstrateg, Karlstads kommun

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och berätta vilken tjänst du är intresserad av, så kontaktar vi dig och berättar mer.