Webbprojektledare

Har du ett webbprojekt på gång, men saknar resurserna eller erfarenheten att driva det själv? Då kan du vända dig till oss på 7minds. Vi kan driva hela projektet – från start till mål.

Vi vet hur det är att driva komplexa webbprojekt där många delar av organisationen måste vara inblandade. Vi har den erfarenhet och kunskap som ni behöver för att lyckas nå i mål och samtidigt hålla er budget. Med mer än 15 års erfarenhet och många lyckade webbprojekt bakom oss hjälper vi dig att leda hela projektet.

Som webbprojektledare vet vi hur man planerar, prioriterar och genomför webbprojekt så kostnadseffektivt som möjligt. Våra projektledare är väl insatta i alla delar av webbprojektet och kan samordna så att teknisk utveckling, testning och innehållsarbete löper smidigt tillsammans.

Med oss får du ett projekt som håller budgetramar, lanseras i tid och uppnår maximal nytta och kvalitet.

Din verksamhetsnytta i fokus

Vi är oberoende, utan tekniska partnersamarbeten eller andra ekonomiska motiv som skulle kunna påverka oss. Du kan vara säker på att de råd vi ger och de beslut vi fattar bygger på att du ska få en så bra lösning som möjligt. Vi ser inte projektet som en isolerad del, utan vill att webbplatsen även ska vara enkel och kostnadseffektiv att förvalta. Målet är alltid en användarvänlig webbplats där redaktörerna kan arbeta effektivt utan onödigt krångel.

Vill du veta mer?

Behöver du en webbprojektledare, eller har du någon annan fråga om våra tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy

Kundcase

Här kan du se hur vi har hjälpt andra som webbprojektledare.

Startsida maskinentreprenorerna

Maskinentreprenörerna hade problem med inifrånperspektiv, otydliga mål och en sajt som inte var responsiv, vilket gjorde att webbplatsen inte levererade den medlemsnytta som efterfrågades. Med vår hjälp tydliggjordes syfte och mål och lanserade en ny modern webb, på utsatt tid och inom budget.

Läs mer om hur Maskinentreprenörerna gjorde.

coop fastigheters webbplats

När sex webbprojekt skulle drivas samtidigt behövdes någon med bred erfarenhet. Med vår hjälp kunde alla sex projekt drivas åt samma håll och uppnå målen samtidigt som tid- och budgetramar hölls.

Läs mer om hur Coop Fastigheter gjorde.

Behöver du hjälp med enstaka områden?

För att driva ett webbprojekt krävs kompetens inom alla delar av webbprojektet. Ska du vara projektledare, men saknar kompetens inom ett eller flera områden?

Vi kan hjälpa till med kravställningen, sköta kommunikationen med utvecklingsteamet, testa nya funktioner eller hjälpa dig ta fram mätbara mål för er nya webbplats.

 

Läs om vår tjänst beställarstöd