Nätverk för användare av EpiServer

Nätverk för oss som jobbar med Episerver

Välkommen till vårt kostnadsfria nätverk för oss som jobbar med webbar som bygger på produkter från Episerver!

Vi vet att många som jobbar med den digitala närvaron är ganska ensamma i sina organisationer och ofta har svårt att få förståelse för det enorma arbete som görs och behov av eventuella förändringar. Vi tror därför att redaktörer och personer som är ansvariga för en organisations digitala närvaro är i stort behov av nätverk där man kan få uppmuntran, inspiration och stöd av andra i samma situation.

Det finns mängder av nätverk där man samlas runt digital närvaro. Vi vill med det här nätverket specialisera oss på den digitala närvaron runt Episervers olika produkter. Nätverket vänder sig till dig som på något sätt arbetar med webbplatser, communities eller e-handelslösningar som bygger på produkter från Episerver. Nätverket är i första hand till för oss som jobbar i de olika verktygen som kunder – och inte för dem som säljer och levererar dem.

Vad gör vi?

Nätverket finns både digitalt och fysiskt. I den digitala världen kan du ställa frågor och diskutera aktuella ämnen med andra i nätverket. Nätverket finns idag på LinkedIn och du måste vara medlem i LinkedIn för att kunna vara medlem i det digitala nätverket. Nätverket är idag helt öppet, så vem som helst har möjlighet att bli medlem och vara delaktig i diskussionerna. Med jämna mellanrum anordnar vi fysiska träffar på platser där vi som medlemmar enkelt kan träffas. Vi gör kortare träffar en morgon eller eftermiddag/kväll så att inte ”hela dagen” behöver gå åt.

Under dessa träffar delar vi med oss av några smarta lösningar, samt att vi har diskussioner om aktuella ämnen för dagen. Vi vill lägga stort på fokus på HUR vi löser våra problem. Det ska bli en bra inspirationskälla för oss alla att komma vidare i vardagen. Vilka ämnen vi tar upp varje gång diskuterar vi fram tillsammans. Kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja ta upp i det digitala forumet.

Vad kostar det?

Vi har som mål att det ska vara helt kostnadsfritt att vara medlem och delta på alla fysiska träffar som genomförs. Vi ser därför fram emot att vi som medlemmar hjälps åt att arrangera träffar (stå för värdskapet) för att kunna hålla ner kostnader för lokaler och annat praktiskt. Innehållsmässigt delar vi med oss av vår egen kunskap och det tar vi självklart inte betalt för.

Hur blir jag medlem?

Nätverket finns idag på LinkedIn och du måste vara medlem i LinkedIn för att kunna bara medlem i det digitala nätverket. Nätverket är idag helt öppet, så vem som helst har möjlighet att bli medlem och vara delaktig i diskussionerna. Klicka här för att gå med i gruppen på LinkedIn. Vill du inte vara medlem i LinkedIn, men ändå få inbjudan till de fysiska träffarna som vi ordnar kan du anmäla dig till nätverket genom denna länk.