Jobba smartare med ImageVault

Har ni ImageVault som mediabank, men känner att det inte är så enkelt att hitta bilder som tänkt? Vi ger er konkreta tips för hur det ska fungera bättre i just din lösning. Webbinariet innehåller både möjlighet att arbeta praktiskt och tid för att diskutera sin egen lösning.

Kostnadsfritt webbinarium

Ta chansen att få både kunskap och arbetet gjort på samma gång. Under webbinariet tar vi upp frågor som

  • Hur anpassar du arbetet beroende på vilka användare och system som är knutna till ImageVault?
  • Hur sätter du upp valv, kategorier, behörigheter och nyckelord på bästa sätt?
  • Hur gör ni när vissa bilder bara får användas i vissa sammanhang eller av vissa personer?
  • Hur kan man arbeta med GDPR i ImageVault?

Dessutom får du med vår lathund som du kan skicka till dina redaktörer så de hat full koll på vad som gäller. Begränsat antal platser. Ta chansen att boka din plats redan idag!

Tid och anmälan

Den 10 januari klockan 13.30-15.30 fördjupar vi oss i hur man arbetar effektivare i ImageVault. Anmäl dig genom att fylla i formuläret. I god tid innan får du ett mejl med länken till webbinariet.

Anmälan

Vill du ha mer?

Behöver du mer än ett webbinarium? Boka en utbildning i ImageVault och integrerade system. Låt dina användare få lära sig hur de lägger upp och kategoriserar bilder, hur de söker efter bilder och hur de använder bilderna i sitt CMS, PowerPoint eller Indesign.Vi gör utbildningar både för användarna och för administratörer.

Läs mer om våra utbildningar i ImageVault

 

Du är inte ensam

Flera av våra kunder använder ImageVault och vi vet vilka problem som ofta uppstår. Men vi vet också hur man löser dem. Vi har bland annat hjälpt Karlstad kommun, SPF seniorerna och Norrtälje kommun att jobba effektivt med ImageVault.