Material från Nätverksträff 28 januari 2015

I och med EPiServer 7 så lanserades ett koncept som kallas för Add-ons. Idén bygger på att en ägare av webbplatser i EPiServer själva ska kunna utveckla och utöka sin webbnärvaro utan systemutveckling, genom att enkelt ladda ner och installera program. På liknande sätt som vi gör med appar i både telefoner och operativsystem.

På den här användarträffen hade vi tema Add-Ons och vi tog reda på hur det fungerar nu och framöver, vilka olika Add-ons som finns idag, hur de används och fungerar. Linus Ekström, Integration Specialist på EPiServer, var  på plats för att berätta om hur Add-ons är tänkt att fungera och vad vi kunde förvänta oss framöver. EPiServer delade även med sig med information om de tillägg som är kompatibla med EPiServer som de själva utvecklat. CMO, Social Reach och tillägg för Google Analytics som exempel. Vi hade även bjudit in ett antal andra leverantörer som utvecklat add-ons för EPiServer. De berättade om sin produkt samt om hur deras kunder har nytta av produkterna. På den här sidan har vi samlat material från träffen, så att du kan ladda ner och använda i din egen argumentation eller liknande. Tveka inte på att ta kontakt med respektive talare eller någon annan i nätverket om du behöver hjälp. Vi kan inte lägga ut kontaktuppgifter publikt, men du kan prova att ta kontakt via nätverket på Linkedin eller kontakta 7minds så ger vi dig uppgifter på dem som har godkänt det. Här kan du ta del av Linus presentation: Presentation_EPiServer


Information och erbjudande från Vizzit AB: För alla er som är med i användarnätverket har nu möjlighet att ”prova på” Vizzit uppdaterade version av Vizzit Insight.  Ett bra komplement till de analysverktyg som ni använder idag. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång. Info@vizzit.se  alternativt  08-545 888 60

För mer information, tryck på länken http://www.vizzit.se/h/produkter/insight/


Presentation ImageVault: Presentation_ImageVault


Niteco InDesign Studio for EPiServer

NIS är en Add-on till EPiServer inkl en plugin till Adobe InDesign. NIS kan användas för allt alla typer av material som ska producers i InDesign och där mycket av källmaterialet, texter och bilder redan finns publicerat på webbplatsen, ex kundtidning, informationsblad, marknadsmaterial, handböcker, dokumentation, årsredovisningar, produktblad m.fl. Med NIS når man texter och bilder från webbplatsen inifrån InDesign. Man kan bl.a. skapa färdiga standardmallar i InDesign som snabbt kan kopplas och uppdateras med innehåll från EPiServer. Man kan också uppdatera innehåll i EPiServer inifrån InDesign.

Läs mer och se en demovideo på: www.niteco.se/nis Presentation_Niteco InDesign Studio for EPiServer


Presentation Skillo: Presentation_Skillo


Presentation DevCore: Presentation_DevCore


Presentation Mogul:

Är du inte medlem ännu, då ser vi gärna att går med i det digitala nätverket på LinkedIn. Då för du inbjudningar till kommande träffar.