Vi får dig att lyckas

Genom att arbeta med organisationen, strategi, kompetens och innehåll får vi webbar som håller över tid till en mindre kostnad.

Vi har två mål, att göra så mycket nytta som möjligt och att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Därför tror vi på att bara genomföra de förändringar som leder till nytta, istället för att följa trender.

Vi tror att en bra arbetssituation med rätt förutsättningar ger bättre kvalitet på webben. Med rätt kompetens och bra tekniska lösningar kan medarbetare arbeta smartare, vilket leder till minskad stress och ökad glädje. Vi tror också att personer som trivs gör ett bättre och effektivare jobb.

Vi vill skapa en smart och effektiv vardag hos kunden genom att med glädje ge människan styrkan att våga och vilja. Vi tror att genom att jobba med helheten, lyckas du med din webb.

Vi finns i Stockholm och Östersund men jobbar över hela Sverige. Har du några frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss, eller leta fram rätt person och ring direkt. Har du vägarna förbi vårt kontor, kom gärna in på en kaffe!

Kontaktinformation

7minds AB
Telefon: 08-120 629 00
E-post: info@7minds.se

Styrmansgatan 19, 5tr, 114 54 Stockholm

Fakturor skickas till faktura@7minds.se
Organisationsnummer: 556803-8417

Åre/Östersund

Mikaela Leander 070-750 98 33

Engagemang

Att vara engagerad i det vi gör är oerhört viktigt för oss. Vi lämnar inget åt slumpen och genom att vara tydliga med krav, förutsättningar och förväntningar i vårt engagemang når vi alltid ett bra resultat.

Smart

Vi vill hjälpa våra kunder att göra smarta val genom att lyssna på deras behov och förslå den lösning som bäst matchar behovet. Våra kunder ska känna och veta att de får god valuta för sin investering.

Glädje

Vi vill ha kul på jobbet och vi vill sprida vår glädje i alla sammanhang. Vi tror att både vi och våra kunder blir nöjdare om vi förgyller vardagen med ett skratt då och då.

Våga

Vi vill ha klimat bland våra medarbetare och kunder som gör att alla vågar ta nästa steg. Man ska inte vara rädd för att göra fel. Brister i vårt arbete lär vi oss av och det gör oss starkare i vår fortsatta utveckling.

Vill du veta mer?

Läs mer om oss och ta gärna kontakt!