Vi får dig att lyckas

Vi hjälper våra kunder att utveckla webbar och digitala lösningar som håller över tid genom att ta ett helhetsgrepp på webben. Vi arbetar med helheten, från strategier och mål via organisationen, människor och deras kompetenser till innehållet.

Vi har två centrala mål med vår verksamhet. Det första är att göra våra kunder sjukt nöjda och det andra är att bidra med så mycket nytta som möjligt. Därför tror vi på att bara genomföra de förändringar som leder till nytta, istället för att följa trender. Alla har olika förutsättningar och vi är måna om att ta dig som kund på en resa för att uppnå maximal nytta för dig.

Vi älskar smarta tekniska lösningar som ständigt utvecklas i en datadriven och agil process. Men ingen teknisk lösning, gör underverk om inte människan är med. Vi hjälper dig att se helheten, där vi kopplar samman den nya tekniken med hur människor utvecklas och arbetar och behöver ledas för att göra den förändring som digitalisering innebär.

Vi vill skapa en smart och effektiv vardag hos kunden genom att med glädje ge människan styrkan att våga och vilja. Vi tror att genom att jobba med helheten, lyckas du med din webb.

Vi finns i Stockholm och Östersund men jobbar över hela Sverige. Har du några frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss, eller leta fram rätt person och ring direkt. Har du vägarna förbi vårt kontor, kom gärna in på en kaffe!

Kontaktinformation

7minds AB
Telefon: 08-120 629 00
E-post: info@7minds.se

Styrmansgatan 19, 5tr, 114 54 Stockholm

Fakturor skickas till faktura@7minds.se
Organisationsnummer: 556803-8417

Åre/Östersund

Mikaela Leander 070-750 98 33

Engagerad

Att vara engagerad i det vi gör är oerhört viktigt för oss. Vi lämnar inget åt slumpen och genom att vara tydliga med  förutsättningar och förväntningar kan vi med vårt engagemang, alltid nå ett bra resultat.

Smart

Vi vill hjälpa våra kunder att göra smarta val genom att lyssna på deras och deras kunders behov och förslå den lösning som bäst matchar behovet. Våra kunder ska känna och veta att de får god valuta för sin investering. De ska känna att vi alltid gör saker som ger dem nytta.

Entusiastisk

Vi vill ha kul på jobbet och vi vill sprida vår glädje och entusiasm i alla sammanhang. Vi brinner för det vi gör och vi ser att både vi och våra kunder blir mer nöjda när vi förgyller vardagen med glädje och fokus på lösning.

Orädd

Vi har ett klimat bland våra medarbetare och kunder som gör att alla vågar utvecklas och ta nästa steg. Vi stöttar våra kunder att inte vara rädda för att prova nytt. Brister i vårt arbete lär vi oss av och det gör oss starkare i vår fortsatta utveckling.

Vill du veta mer?