Senior webbprojektledare med entreprenörskänsla

7minds växer och vi behöver bli fler. Brinner du för digital kommunikation och vill vara med och driva 7minds framåt?

Vi söker en senior och driven projektledare som vill vara med och bygga 7minds i framtiden. Du har lång erfarenhet av att driva webbprojekt antingen som konsult eller på beställarsidan. Du har ett enormt engagemang för att utveckla digital kommunikation till nya affärsmöjligheter för både kund och 7minds. Du har alltid en tanke på hur saker och ting kan bli bättre och leda till nya möjligheter. Du har tidigare kanske arbetat som teknisk projektledare eller drivit många webbprojekt. Om detta passar in på dig, är du som klippt och skuren för 7minds.

Rollen

Vi söker en person som vill vara konsult i olika typer av kunduppdrag och parallellt vara med och driva ett eget affärsområde inom 7minds. Uppdragen innebär ofta att agera projektledare i kundens webbprojekt, men kan även innebära att du agerar beställarstöd, produktägare, kravledare, affärsutvecklare eller liknande. Ofta är det stort fokus på digital kommunikation, men det kan också innebära organisationsfrågor och processer för att kunden ska lyckas hela vägen. En stor fördel om du har erfarenhet av E-handel, Marketing automation och Content marketing.

7minds växer och vill bli tydligare i sitt erbjudande. För att lyckas med det krävs en driven person som vill utveckla erbjudandet inom ett eget affärsområde. Vi efterlyser en person med entreprenörsanda och lusten att få saker och ting att hända, en affärsdriven doer helt enkelt. Vi är inte så många, så man får inte tveka på att kavla upp ärmarna för att se till att saker händer.

Är du intresserad?

Vi tror att du behöver följande egenskaper/erfarenheter:

 • Brinner för digital kommunikation.
 • Lockas av att vara med och utveckla det lilla företaget till något större. Sannolikt driva ett eget affärsområde med personalansvar inom ett eller par år.
 • Gillar att vara konsult och alltid hjälpa kunden till den bästa lösningen.
 • Ha ett bra kontaktnät för nya affärsmöjligheter och lätt för att sälja in dig själv och dina kollegor.
 • Erfarenhet av att arbeta med effektkartläggning.
 • Praktisk erfarenhet av att arbeta i agila webbprojekt med exempelvis Scrum eller Kanban.
 • Relativt tekniskt kunnig inom webbområdet. Du behöver inte kunna utveckla, men ha stor förståelse för det som utvecklarna gör.
 • Erfarenhet av ett eller flera CMS, såsom EPiServer, Sitevision, Sitecore, WordPress, Sharepoint eller liknande.
 • Gillar att hänga med i det som händer inom digital kommunikation.
 • Duktig på att kommunicera.
 • Relevant utbildning från universitet/högskola, men det viktigaste är att du har rätt driv!

Din ansökan

Vi uppskattar kreativa och intressanta ansökningar. Beskriv kort dina egenskaper och dela med dig av de två viktigaste erfarenheterna som du har varit med om i webbprojekt. Sammanfatta ditt CV kort eller skicka med en länk till en uppdaterad LinkedIn-profil. Vi är mest intresserade av dig som person, så lägg ditt fokus där!

Skicka ditt material till jobb@7minds.se.

Låter det spännande men du vet inte om det passar dig helt hundra. Ring i så fall Maria på 073-356 55 71 och hör mer om det hela. Intervjuer pågår hela tiden, så vänta inte med att höra av dig.