Webbprojektledare som brinner för digital kommunikation

7minds växer och vi behöver bli fler. Brinner du för digital kommunikation och vill hjälpa våra kunder att nå nya mål med sin digitala satsning?

Vi söker en webbprojektledare som vill vara med att utveckla nya digitala lösningar, med fokus på webb hos våra kunder. Du har drivit minst ett webbprojekt på egen hand, antingen som konsult eller på beställarsidan. Du har ett engagemang att utveckla digital kommunikation och hjälpa kunden att nå i hamn med sina uppsatta projektmål.

Rollen

Vi söker en person som vill vara konsult i olika typer av kunduppdrag. Uppdragen innebär ofta att agera projektledare i kundens webbprojekt, men kan även innebära att du agerar beställarstöd, produktägare, kravledare, affärsutvecklare eller liknande hos våra kunder. Ofta är det stort fokus på digital kommunikation, men det kan också innebära organisationsfrågor och processer för att kunden ska lyckas hela vägen.

Du bör ha erfarenhet av att jobba med olika typer av CMS-system, men även andra system runt webb är viktigt. Du bör ha koll på SEO, tillgänglighet, responsivitet, interkation, statitsik och mätning på ett övgripande plan så att du kan ge goda råd inom hela det digitala arbetet.

Det är viktigt att du kan hålla igång många saker på en gång. Det är inte ovanligt att du driver två-tre olika projekt parallellt, med helt olika typer av kunder.

Är du intresserad?

Vi tror att du behöver följande egenskaper och erfarenheter:

  • Brinna för digital kommunikation.
  • Gillar att vara konsult och alltid hjälpa kunden till den bästa lösningen.
  • Ha ett bra kontaktnät för nya affärsmöjligheter och lätt för att sälja in dig själv.
  • Praktisk erfarenhet av att arbeta i agila webbprojekt med exempelvis Scrum eller Kanban.
  • Erfarenhet av att arbeta med effektkartläggning.
  • Erfarenhet av ett eller flera CMS, såsom EPiServer, Sitevision, Sitecore, WordPress, Sharepoint eller liknande.
  • Gillar att hänga med i det som händer inom digital kommunikation.
  • Duktig på att kommunicera.
  • Relevant utbildning från universitet/högskola, men det viktigaste är att du har rätt driv!

Din ansökan

Vi uppskattar kreativa och intressanta ansökningar. Beskriv kort dina egenskaper och dela med dig av de två viktigaste erfarenheterna som du har varit med om i webbprojekt. Sammanfatta ditt CV kort eller skicka med en länk till en uppdaterad LinkedIn-profil. Vi är mest intresserade av dig som person, så lägg ditt fokus där!

Skicka ditt material till jobb@7minds.se. Skriv Webbprojektledare i ämnesraden.

Låter det spännande men du vet inte om det passar dig helt hundra. Ring i så fall Maria på 073-356 55 71 och hör mer om det hela. Intervjuer pågår hela tiden, så vänta inte med att höra av dig.