Vi som jobbar på 7minds

Har du några frågor och funderingar, tveka inte på att kontakta oss. Ring vår växel (08-120 629 00) eller leta fram rätt person och ring direkt. Har du vägarna förbi vårt kontor på Styrmansgatan 19 i Stockholm, kom gärna in på en kaffe!

Camilla Sandell

Camilla Sandell, utbildningsansvarig

Camilla är utbildningsansvarig och utbildare. Hon har en grym förmågan att hitta varje individs styrka och skapa lärande miljöer.

Mikaela Leander

Mikaela Leander,
innehållskonsult

Mikaela är språkkonsult och stjärna på att anpassa texter efter kanal och mottagare. Genom utbildningar lär hon också andra hantverket.

Emmy Holmgren

Emmy Holmgren,
innehållskonsult

Emmy hjälper till med digitalt innehåll för alla typer av kanaler. Med fokus på klarspråk skapar hon tillgängligt innehåll för alla.

Dinko Bajramovic

Dinko Bajramovic, innehållskonsult

Dinko är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap och jobbar strategiskt och hands-on för att lyckas med kommunikationen.

Per Rask
digital affärsutvecklare

Per arbetar som Digital Affärsutvecklare med digitala strategier och nya tjänster.

Maria Sognefors

Maria Sognefors,
digital strateg

Maria är VD och digital strateg på 7minds. Hon brinner för att skapa effektivitet och smarta arbetssätt runt en organisations onlinenärvaro.

Roger Wirz

Roger Wirz,
digital strateg

Roger arbetar som kravledare, beställarstöd och utvecklare. Han är teknisk specialist med en bakgrund inom teknik, affärsutveckling och pedagogik.

Titti Ribbnäs

Titti Ribbnäs,
digital strateg

Titti har lång erfarenhet av webbprojekt både som projektledare och digital strateg. Hon har koll på alla detaljer för att lyckas.

Eva Melin

Eva Melin,
innehållskonsult

Eva jobbar med innehåll och projektledning. Med erfarenhet från media och myndigheter ger hennes bredd en komplett leverans från ax till limpa.

Karin Andersson

Karin Andersson, webbprojektledare

Karin arbetar som webbprojektledare på 7minds och har över 15 års erfarenhet av både stora och små projekt.

Rebecca Haridi

Rebecca Haridi,
innehållskonsult

Rebecca är en erfaren innehållskonsult med ett starkt driv att hjälpa kunden. Hon har förmågan att se såväl helhet som detaljer som leder till lyckat innehåll.

Åsa Kramers-Edlund

Åsa Kramers-Edlund,
digital strateg

Åsa är webbprojektledare och digital strateg. Mer än 20 års erfarenhet inom utveckling av digitala kanaler och kommunikation.

Sofia Leringe,
digital strateg

Sofia är en driven och effektiv strateg som brinner för att skapa välfungerande, strukturerade och användarvänliga webblösningar som ger beställaren önskad nytta, och ofta mer därtill.

Kan vi hjälpa dig?

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans, ta gärna kontakt med oss.
Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er att lyckas med er digitala kommunikation.