Maria Sognefors

Maria Sognefors

VD och digital strateg

Maria har jobbat med webb på alla nivåer sedan 1998. Hon har utvecklat webbplatser, projektlett, kravställt och utbildat redaktörer och administratörer. Maria har en mycket god förståelse för hela processen i ett webbprojekt, både vad gäller mjuka värden och de tekniska delarna.

I projekt hos våra kunder har Maria oftast rollen som digital strateg. Det innebär att hon sätter upp mål och konkretiserar målen i en användbar lösning både för besökaren och redaktören. Marias förmåga att se helheter och mångåriga erfarenheter bidrar till webbplatser som sticker ut och skapar nytta. Maria har varit med i flera webbprojekt där webbplatsen sedan vunnit pris i IDGs årliga tävling Topp 100. Bland våra kunder som vunnit finns bland annat Karlstad kommun, Norrtälje kommun och Värmdö kommun.

Maria har en bakgrund som grundskolelärare, men valde tidigt att jobba med it-utbildning för vuxna. Maria jobbade i flera år på Episerver AB  som utbildningsansvarig. Maria har utbildat hundratals redaktörer och administratörer i Episerver och deras kringprodukter och kan stolt säga att hon är en världens mest kunniga personer inom Episerver. Maria är ofta anlitad som föreläsare när det gäller webbstrategi, den interna organisationen och som expert på Episerver. 

Kontakta Maria:

Telefon: 08-120 629 01
Mobil: 073-356 55 71
E-post: maria@7minds.se
Twitter: Facebook: LinkedIn: mariasognefors