Innehåll är mer än text

För att få en bra webb behöver du en genomtänkt strategi, struktur och innehåll. Har du det kommer innehållet få besökaren att tänka, känna och agera. Rätt innehåll hjälper till att uppnå både verksamhetens och besökarens mål.

Strategi

Vi hjälper dig att ta fram digitala strategier för vilka kanaler du bör finnas i, och för vad du ska publicera. Vi använder effektkartläggning, vår mångåriga erfarenhet och er kunskap om verksamheten för att tillsammans skapa en strategi som funkar i er vardag.

Struktur

Vi hjälper er att ta fram en struktur som passar ert innehåll och ger er och era användare en tydlig överblick. Vi utgår från era mål och er statistik för att skapa en struktur som speglar era behov.

Innehåll

Vi tar fram och anpassar innehåll efter kanal och mottagare. Vi jobbar med text, bild och film. Fokus ligger på konvertering, tillgänglighet och sökmotoroptimering. Du som vill ha klarspråk kan få hjälp av våra utbildade språkkonsulter.

Mätning

För att du ska veta om ditt innehåll presterar hjälper vi dig att följa upp din strategi med hjälp av relevant statistik.

Kundcase

Här har vi samlat några av de kunder som vi arbetat med liknande projekt.

Elsäkerhetsverkets webbplats Nytt innehåll för ett elsäkrare samhälle. Läs mer om hur Elsäkerhetsverket gjorde.

Svensk handels nya webbplats Med kartläggning av målgruppernas behov och nya texter bytte Svensk Handel inifrånperspektiv mot utifrånperspektiv. Läs mer om hur Svensk Handel gjorde.

Norrtälje kommuns webbplats Med redaktörscoach och innehållsproduktion blev norrtalje.se en webbplats med medborgarens behov i fokus. Läs mer om hur Norrtälje kommun gjorde.