Innehållsansvarig

Behöver du någon som kan ta ett helhetsgrepp på webbplatsen innehåll och driva innehållsarbetet framåt genom att metodiskt arbeta med struktur, innehåll och SEO? Då hjälper vi gärna till.

Större webbplatser kan behöva en projektledare eller ansvarig bara för webbplatsens innehåll. Någon som har koll på att alla sidor har syften och mål, någon som följer upp sökmotroptimering och statistik. Någon som har helhetsbilden och kan arbeta metodiskt för att innehållet ständigt förbättras för att nå era mål. Denna person behöver en djupare kunskap om ert CMS, ert statistikverktyg, sökmotoroptimering och strategiarbete än en vanlig webbredaktör. Om du vill ta er webbplats vidare med en innehållsansvarig hjälper vi gärna till.

Vi hjälper dig också med:

Vill du veta mer?

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy