Webbprojekt

Ett webbprojekt är komplext och det är många delar att ha koll på. Det är lätt att tappa helhetsperspektivet eller missa någon detalj. Med många års erfarenhet av webbprojekt, goda kunskaper i de produkter som finns på marknaden och ett agilt arbetssätt är vi en trygg partner.

Vi har lång erfarenhet av många olika tekniska lösningar och hur de kan anpassas och integreras efter olika behov, till exempel Episerver, WordPress, Sharepoint och Sitevision. De råd vi ger och de beslut vi fattar bygger på att du ska få en så bra lösning som möjligt. Målet är alltid en användarvänlig webbplats där redaktörerna kan arbeta effektivt och som är enkel att förvalta. Vi är oberoende, utan tekniska partnersamarbeten eller andra ekonomiska motiv som skulle kunna påverka oss.

Vill du veta mer?

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy