Kvalitetssäkra din webbplats

Få en lista med vilka sidor du behöver rätta stavfel, ta bort personuppgifter, rätta trasiga länkar eller andra korrigeringar. Vi ger dig enkelt en samlad överblick, och om du vill åtgärdar vi även felen.

Att manuellt få en överblick över stavfel, trasiga länkar och bristande SEO eller tillgänglighet är nästan omöjligt. Vi kombinerar automatiska verktyg med expertgranskning och ger dig en rapport med bland annat vilka sidor som innehåller

  • trasiga länkar 
  •  stavfel, samt vilka stavfel det rör sig om 
  • sidor med personuppgifter (för GDPR) 

Vi ser också över SEO, tillgänglighet och läsbarhet på webbplatsen.

Bättre tillgänglighet och kvalitet

Rapporten ger en lista med de åtgärder ni behöver göra, men också råd och rekommendationer för hur ni bör arbeta vidare. Tillsammans underlättar det er arbete för att få en sajt som håller högre kvalitet, är tillgänglig och sökmotoroptimerad.  

Din verksamhetsnytta i fokus

Vi är oberoende, utan tekniska partnersamarbeten eller andra ekonomiska motiv som skulle kunna påverka oss. Du kan vara säker på att de råd vi ger och de beslut vi fattar bygger på att du ska få en så bra lösning som möjligt. Målet är alltid en användarvänlig webbplats där redaktörerna kan arbeta effektivt och som är enkel att förvalta.

Vill du veta mer?

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy