Projektledning

Webbprojekt är komplexa och det är lätt att missa något, eller inte hinna med. Med många lyckade webbprojekt bakom oss hjälper vi dig att leda hela projektet så att du når målen och håller budget.

Webbprojektledare

Vi planerar, prioriterar och genomför ditt webbprojekt så kostnadseffektivt som möjligt. Våra projektledare är väl insatta i alla delar av webbprojektet och kan samordna så att teknisk utveckling, testning och innehållsarbete löper smidigt tillsammans. 

Med oss får du ett projekt som håller budgetramar, lanseras i tid och uppnår maximal nytta och kvalitet.

Din verksamhetsnytta i fokus

Vi är oberoende, utan tekniska partnersamarbeten eller andra ekonomiska motiv som skulle kunna påverka oss. Du kan vara säker på att de råd vi ger och de beslut vi fattar bygger på att du ska få en så bra lösning som möjligt. Målet är alltid en användarvänlig webbplats där redaktörerna kan arbeta effektivt och som är enkel att förvalta.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy