Kravställning av webbplatser och digitala lösningar

Noggrann kravställning ger dig en lösning som är bättre för både användare och redaktörer. Du spar du tid och pengar både under och efter projektet. Vi har lång erfarenhet av kravställning av webb- och IT-lösningar och ser till att du får maximal nytta av din produkt och dina pengar.

Bristande kravställning är bland de vanligaste orsakerna till att webbprojekt misslyckas eller överskrider tid- och budgetramar. Att kravställa kräver djup kunskap om både verktyget och användarnas behov. Våra kravställare har lång erfarenhet av olika tekniska lösningar och hur de kan anpassas och integreras efter olika behov. Vi har jobbat med många olika publiceringsverktyg, bland annat Episerver, WordPress, Sharepoint och Sitevision.

Rätt redaktörsgränssnitt gör arbetet effektivt

Ett genomtänkt gränssnitt för redaktörer minskar behovet av utbildning och support i framtiden. Det gör också det dagliga arbetet effektivare. Vi vågar påstå att vi är ensamma om att kunna kravställa redaktörsgränssnitt.

Din verksamhetsnytta i fokus

Vi är oberoende, utan tekniska partnersamarbeten eller andra ekonomiska motiv som skulle kunna påverka oss. Du kan vara säker på att de råd vi ger och de beslut vi fattar bygger på att du ska få en så bra lösning som möjligt. Målet är alltid en användarvänlig webbplats där redaktörerna kan arbeta effektivt och som är enkel att förvalta.

Vill du veta mer?

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy