Lär dig sökmotoroptimering och att skriva bättre på webben

Bra webbtext informerar, berör och säljer. Men för att sälja måste den bli hittad. Och väl hittad måste den vara lätt att läsa och ta till sig. Med vår gratis e-postkurs ”Skriva för webben” vässar du förmågan att skriva målinriktat och mottagaranpassat. Du lär dig producera läsvänligt och snabbt överblickbart textmaterial som lyfter varumärket och driver trafik.

För att nå fram på hemsidor, nyhetsbrev och sociala medier måste du vara tydlig, träffsäker och relevant. Först genom att svara på läsarens frågor och lösa deras problem kan du nå fram och få den effekt du är ute efter. En effektiv webbtext hjälper också webbplatsen att ta ett kliv uppåt i Googlerankingen.

Med vår e-postkurs lär du dig att skriva mottagaranpassat, sökmotoroptimerat och tillgängligt. Vi går igenom vad du ska tänka på när det gäller informationsurval, disposition, ordval och länkar.  Kursen består av fem mejl med både teori och övningar.

Anmäl dig idag, och skriv bättre texter redan imorgon!

Nå ut med ditt budskap – ta hjälp av en innehållsredaktör!

Behöver du förbättra ditt innehåll? Vi skriver om ditt innehåll så att du når din målgrupp, blir synlig på Google och får fram ditt budskap.

Läs mer hur du kan få bättre innehåll

E-postkurs Skriv för webben

Anmäl dig till vår gratis e-postkurs Att skriva för webben och lär dig hur du skriver för att nå fram. Du får ett nytt kursavsnitt bekvämt i din brevlåda varje dag, i fem dagar.